Ексклюзиви
четвер, 03 квітня 2008 07:11

Леонід Ясінецький упав із верби

31 березня у селищі Жвирка Сокальського району Львівщини поховали сторожа меблевої фабрики "АЄМО" 50-річного Леоніда Ясінецького.

О п"ятій годині в суботу Леонід вийшов на подвір"я підприємства. Вирішив зрізати на вербі зламану гілку. Ясінецький виліз на дерево, послизнувся і впав. Ударившись головою, повис на плоті. Працівники фабрики викликали "швидку". Медики прибули за 10 хв. Проте врятувати життя Леонідові не вдалося. На місце пригоди прибігли син та дружина загиблого.

— Про Леоніда не можна сказати нічого поганого, — говорить секретар Жвирківської селищної ради Іван Кошлай, 48 років. — Він замолоду у військовій частині прапорщиком служив. Через інвалідність швидше вийшов на пенсію. Влаштувався сторожем, займався господарством. Із сім"єю жив у квартирі, у прибудованому сараї вирощував кроликів.

У Леоніда залишилася дружина 50-річна Любов, донька Оксана, 29 років, та 26-річний син Сергій. Вони працюють на меблевій фабриці.

— Син складає каркаси, — розповідає працівник "АЄМО" Сергій Мурський, 31 рік. — Якщо Леонід Володимирович мав вільну хвилинку, завжди біг йому на допомогу. У травні в Сергія мало бути весілля. Ясінецькі до нього дуже готувалися.

Зараз ви читаєте новину «Леонід Ясінецький упав із верби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути