пʼятниця, 05 жовтня 2007 07:11

Легковик врізався у вантажівку з яблуками

Увечері 3 жовтня житель села Нижній Вербіж Коломийського району Івано-Франківської області Костянтин Кострецюк, 57 років, загинув в автокатастрофі, що сталася на виїзді з Коломиї на Косів.

— Легковик виїжджав на головну дорогу з провулку поблизу магазину "Орхідея", — розповідає керівник прес-служби обласної ДАІ Мирослава Белдик. — Він повинен був пропустити вантажівку, але чомусь розвернувся. Та це лише попередня версія. Слідчо-оперативна група перевіряє, чи водій вантажівки не перевищив швидкість.

Кострецюк загинув на місці. Його 29-річну дочку Світлану та її нареченого, громадянина Німеччини Паскаля Зітерса, 28 років, рятувальники встигли витягнути. Із забоями грудної клітки, голови та струсами головного мозку вони перебувають у лікарні. За декілька тижнів  планують одружитися.

Водій ГАЗу Юрій Дубчак зі села Великий Ключів Коломийського району та його пасажир Василь Стефанів не постраждали. Чоловіки везли повну машину яблук.

Зараз ви читаєте новину «Легковик врізався у вантажівку з яблуками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі