вівторок, 02 вересня 2008 07:14

Купе загорілося від спирту

У неділю о 12.00 під час пожежі в купе потягу "Ковель–Сімферополь" на під"їзді до залізничної станції Рівне отримали опіки старший лейтенант військ протиповітряної оборони Денис Фоменко, 35 років, і рядовий контрактної служби Тарас Сопронюк, 19 років. Їх госпіталізували.

— Рани становлять не більше 4–7 відсотків тіла. Переважно, постраждали руки та ноги. Стан здоров"я обох задовільний, — каже виконувач обов"язків завідувача опікового центру обласної лікарні Святослав Дикало, 54 роки.

Вояки їхали із Ковеля в Джанкой у відрядження. Кажуть, пожежа виникла через необережне поводження із запальничкою. Спалахнув спирт, який чоловіки везли із собою. В одному купе із військовими їхала молода жінка, але вона встигла вибігти в коридор. Вогонь пошкодив постільну білизну та внутрішнє оздоблення купе. Пожежу загасив персонал потягу. Транспортна прокуратура проводить дослідчу перевірку інциденту.

Зараз ви читаєте новину «Купе загорілося від спирту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі