середа, 12 вересня 2007 07:13

Корову буксиром витягнули з рову

Півгодини знадобилося бійцям пожежно-рятувальної служби Франківського району Львова, щоби врятувати корову зі стічно-каналізаційного рову у Скнилівському парку міста.

Рік тому на лісосмузі викопали півтораметровий каналізаційний рів для води, що йде з ринку "Південний". На дні ями — болото. Саме в ньому й застрягла корова 80-річного  діда, який оселився у старій стайні в парку.

— Чоловік колись відсидів у в"язниці в місті Новий Розділ на Львівщині, звільнився і перебрався жити у парк, — розповідає Ігор Бабій, 29 років, помічник начальника по роботі з персоналом районного відділу МНС. — Із людьми не говорить, ніхто не знає, як його звати, плекає у стайні худобу — тримає близько 15 голів із телятами, продає молоко та м"ясо. Корови цілими днями блукають парком, за ними ніхто не дивиться.

Рятувальників до корови викликали випадкові перехожі, які поверталися з базару. Тварину обв"язали мотузкою й витягли буксиром.

— Корова вже стара, близько 300–400 кілограмів заважила, — продовжує Бабій. — Господар навіть не подякував, він узагалі боїться людей.

Зараз ви читаєте новину «Корову буксиром витягнули з рову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі