вівторок, 19 червня 2007 07:06

Корова 300 метрів тягнула дитину по землі

4-річного Артура Олійника із села Батьків Радивилівського району Рівненської області минулого вівторка привезли до райлікарні з тяжкою черепно-мозковою травмою.

— Хлопчик разом зі старшим братом Іллею забирав худобу з пасовиська, — розповідає секретар Немирівської сільради Галина Бурделяк. — Він підперезався мотузкою, якою вели корову. Скотина злякалася й поволокла дитину по землі. Через 300 метрів її зупинила сусідка, яка йшла на город.

Наступного дня Артура з лікарні відправили до Рівного на комп"ютерну томографію.

— У нього перелом основи черепа, забій головного мозку, численні подряпини голови, рук і ніг, — пояснює нейрохірург Рівненської міської лікарні Віктор Демчук, 30 років. — Дитині пощастило — вдалося обійтися без оперативного втручання. Його життю нічого не загрожує.

Артур — найменший син Лариси та Віталія Олійників. Від першого шлюбу з Анатолієм Ковальчуком жінка має ще двох дітей. Лариса працює продавщицею у ветеринарній аптеці в Радивилові. Віталій — безробітний, інвалід. Тримають корову, коня, обробляють майже гектар городу.

Зараз ви читаєте новину «Корова 300 метрів тягнула дитину по землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі