вівторок, 19 червня 2007 07:05

Контрабандні цигарки виймали впродовж доби

Майже 300 тис. пачок сигарет вилучили прикордонники у двох польських фурах. За минулий тиждень це була п"ята невдала спроба тютюнової контрабанди через міжнародний автомобільний пункт пропуску "Порубне".

— Першу машину "вольво" зупинили о четвертій ранку, — розповідає прес-секретар Чернівецького прикордонного загону Костянтин Ліснік. — Польський водій Мар"ян пред"явив документи на меблі, які віз до Бухареста. Між внутрішньою та зовнішньою стінками рефрижератора прикордонники виявили нішу завширшки 15 см. У ній лежали склеєні скотчем пачки сигарет по 20 блоків. Усю контрабанду витягнули за мотузку, прикріплену за першу пачку. Аналогічну схованку побачили у причепі. Понад 44 тисячі пачок витягали півтори години.

Іще 250 тис. пачок цигарок виявили у вантажівці "ДАФ" 31-річного поляка Аркадіуша. Контрабанду він сховав у обшивці 46 промислових електровентиляторів для охолодження води. Цигарки вивантажували до третьої години по обіді.

Сигарети марки "Регал" англійського виробництва в Україні виявили вперше. В українських магазинах їх не продають.

Зараз ви читаєте новину «Контрабандні цигарки виймали впродовж доби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі