четвер, 29 березня 2007 17:22

Контрабандист загубив посвідчення депутата

На українсько-білоруському кордоні біля села Сільця-Млинівські Ратнівського району Волинської області прикордонники стріляли в контрабандистів.

Два джипи без номерів намагалися проскочити у Білорусь. Прикордонники із загону "Бортничі" помітили контрабандистів уночі на об"їзній дорозі. Попереду двох джипів поміж дерев ішов чоловік — показував дорогу. Коли ескорт дістався узлісся за 200 м від кордону, вартові вискочили із засідки. Машини рвонули до села Сільці-Млинівські. Бійці почали стріляти з автоматів і пробили задні колеса авто. Водії "джипів" викинули із салону кілька рулонів текстилю і зникли на продірявлених шинах.

Переляканий провідник зашпортався у кущах і залишив на гіллі свою куртку. У її кишені прикордонники знайшли паспорт і посвідчення депутата Кортеліської сільської ради на ім"я 43-річного Василя Наумук із села Запутів"я.

Підозрюваний депутат каже, що тієї ночі був удома. А куртку з документами згубив іще тиждень тому.

— Наумук виховує двох дітей і вважається на селі порядним сім"янином. Нині ніде не працює, — каже голова Кортеліської сільради Василь Жирагевич, 42 роки.

Зараз ви читаєте новину «Контрабандист загубив посвідчення депутата ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі