пʼятниця, 03 серпня 2007 07:00

Концертну сцену встановлять на кордоні

Гурти з Польщі та України виступлять 25 cерпня на східному кордоні ЄС, який розділяє села Долгобичів Грубешівського повіту Люблінського воєводства та Угринів Сокальського району Львівської області. Концерт "Європейський міст" — "Кордон 803" відбудеться у рамках Четвертих транскордонних днів добросусідства, які патронують секретаріати президентів Польщі та України.

— Це буде продовження святкування Дня незалежності України, — розповідає співорганізатор концерту Олена Яремко. — Нині домовляємося з учасниками концерту. Українські "Воплі Відоплясова" та "Гайдамаки" вже дали згоду на свій виступ, з польського боку гратимуть "Де Пресс", "Габакук", "Ву Ву" та інші. На концерт очікуємо понад три тисячі глядачів.

У рамках Днів Добросусідства в Угринові—Долгобичеві відбудеться також пленер, виставка мистецьких творів, кулінарний пікнік, інтеграційні заходи для дітей і молоді та багато інших цікавих акцій. Організатори — "Академія Української Молоді" зі Львова та "Фундація духовної культури пограниччя" з Любліна — запрошують волонтерів для допомоги під час заходу. Щоправда, для перетину кордону кожен мусить мати при собі закордонний паспорт та візу.

Зараз ви читаєте новину «Концертну сцену встановлять на кордоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі