пʼятниця, 15 серпня 2008 07:11

Комунальники платять тисячу гривень за затриманого крадія

Мерія Луцька обіцяє виплачувати 1 тис. грн винагороди за інформацію, яка допоможе затримати крадіїв каналізаційних люків.

У ніч на вівторок із вулиць міста зникли 11 каналізаційних і стічних решіток. Загалом за два місяці комунальники не дорахувалися 107 люків. Ремонтники не встигають замінювати їх. У неприкриті каналізаційні колодязі потрапили колесами два десятки автомобілів.

— Просимо людей повідомляти про зловмисників до міліції. За інформацію заплатимо кожному тисячу гривень із міського бюджету, — каже мер Луцька Богдан Шиба, 45 років.

Більшість викрадених люків знайшли на складах кольорового брухту.

— Конфісковуватимемо решітки й каратимемо пункти прийому за скупку краденого, — розповідає начальник міської муніципальної поліції Сергій Пилипака, 39 років.

Міськрада наказала комунальникам поквапитися із заміною металевих каналізаційних і стічних люків на бетонні та металопластикові. Доки їх не замінили — за решітками добровільно наглядатимуть двірники й ремонтники автодоріг.

Зараз ви читаєте новину «Комунальники платять тисячу гривень за затриманого крадія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі