четвер, 30 жовтня 2008 17:10

Компанія mobel&zeit запрошує до нових меблевих салонів

Компанія mobel&zeit запрошує до нових меблевих салонів

У ПЕРШУ суботу листопада у Львові розпочинають роботу два нові салони м"яких меблів mobel&zeit. Вишукані меблі відтепер продаватимуть у бізнес-центрі "Оптіма-Плаза" на вул. Науковій, 7б, та на другому поверсі торгового центру "Карпати" на ринку "Південний". Компанія пропонує меблі різних стилів. Представлені вироби з трьох колекцій — "Класика", "Традиція", "Модерн" та вишукані аксесуари до них. Зокрема люстри, декоративні столи, подушки та пледи.

— Модельний ряд компанії надзвичайно широкий, — розповідає Уляна Ковальчук, директор салонів mobel&zeit у Львові. — Ми пропонуємо модульні гарнітури, дивани та крісла. Є багатоопційні меблі із вбудованими барами, системами, що розсуваються з допомогою пульта, та популярні меблі-трансформери. Кожна наша м"яка частина універсальна, адже обладнана розсувними механізмами для облаштування спального місця. Механізми прості й зручні у користуванні, а завдяки їх надійності та якості спальним місцем можна користуватися щодня.

Над проектуванням меблів, створенням унікальних моделей і надійних конструкцій  mobel&zeit вже другий десяток років працюють провідні європейські дизайнери і конструктори. Якість продукції компанії також забезпечує унікальна технологія виробництва і ручна збірка.

Нині більшість клієнтів вимагають від меблів оптимального поєднання — комфортності, зручності та стильного вигляду, — додає Уляна Ковальчук. — Але в кожного свої вимоги, одні люблять у самоті полежати на дивані з книжкою, а інші приймати гостей. Тому компанія розробила концепцію різних типів комфорту. Меблі можуть бути більш м"якими чи жорсткішими. Консультанти салонів допоможуть підібрати вироби за смаком клієнта. До того ж дивани та крісла розроблені з урахуванням усіх анатомічних особливостей тіла людини. Сидіти в такому кріслі саме задоволення: воно набирає форму тіла, а підлокітники наче обіймають його. Наприклад, є крісло-реклайнер, у якому можна влаштувати ноги на потрібній висоті у зручній позі.

Компанія mobel&zeit виготовляє меблі лише з найміцніших і екологічно чистих матеріалів. Для виробів обирають дорогу деревину, тканини, шкіру для оббивки лише італійського виробництва та спеціальні наповнювачі для подушок.

— Наприклад, для курців чи тих сімей, де є маленькі діти, підійдуть тканини з тефлоном, — продовжує директор. — Це унікальне покриття здатне втримати жар цигарки упродовж восьми секунд, до того ж цей матеріал має водовідштовхуючі властивості. А для того, аби позбутися плями з таких тканин, достатньо протерти їх вологою губкою. Наші меблі перш за все — це бездоганна якість і смак. Ми прагнемо, щоб вони забезпечували оптимальні умови для відпочинку та створювали затишок у помешканнях.

У салонах mobel&zeit постійно оновлюють асортимент.

— Ми виконуємо замовлення протягом півтора— трьох місяців, — каже Уляна Ковальчук. — Розрахунок із клієнтом відбувається за стандартною схемою. При замовленні покупець вносить передоплату, що становить половину вартості виробу. Решту — після отримання меблів. Навіть після закінчення гарантії на вироби ми не втрачаємо зв"язок із клієнтами. Упродовж 10 років беремо на себе зобов"язання щодо сервісного обслуговування меблів. Клієнти, наприклад, можуть замінити чохли на диванах, пошити нові у тон шпалер чи гардин.

Зараз ви читаєте новину «Компанія mobel&zeit запрошує до нових меблевих салонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі