вівторок, 22 квітня 2008 07:10

Клієнт порізав працівника фірми-провайдера

Cтудента 21-річного Івана Приходька ледве не вбили в офісі фірми інтернет-провайдера "Центральні інформаційні системи" у Рівному. У середу ввечері його кілька разів ударив ножем обурений клієнт.

Приходько працює за сумісництвом у технічному відділі. Наприкінці робочого дня сидів за комп"ютером у своєму кабінеті. В офісі, окрім нього, був колега 27-річний Олексій Романенко.

— Я сидів в іншій кімнаті, — розповідає Олексій. — Почув за дверима шум. Забіг до Івана, бачу — на підлозі хтось лежить. А зверху його штрикає ножем товстий чоловік.

Романенко не одразу зрозумів, що б"ють колегу. Нападник, 25-річний Андрій Чернявський, кинувся й на нього.

— Він і мене зачепив — порізав руку та голову. Але я тоді болю не відчував, — згадує Олексій Романенко.

У цей час закривавлений Іван виповз у коридор і гукнув охорону. Охоронець із менеджером скрутили нападника. Викликали міліцію та дві "швидких".

Івана Приходька одразу повезли на операцію — лезо зачепило легені, були порізані шия та руки. Його товаришеві наклали на рани шви і відпустили додому.

— Той молодик прийшов із претензіями на якість послуг, — каже Романенко. — Хоча за контрактом він усе отримав.

Андрія Чернявського передали правоохоронцям. Чоловік ніде не працює. Його батьки скаржаться, що годинами не відходить від домашнього комп"ютера.

Зараз ви читаєте новину «Клієнт порізав працівника фірми-провайдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі