неділя, 11 березня 2007 17:38

"Кепки Лужкова" кидали за Урал

Турнір із кидання картуза провели у Львові перед Генеральним консульством Росії. Десять добровольців-активістів "Нашої України", громадської організації "Рух опору" намагалися якнайдалі закинути чорну восьмиклинку — головний убір мера Москви Юрія Лужкова.

На витоптаному газоні перед консульством у землю ввіткнули п"ять транспарантів із написами "Хутір Михайлівський", "Москва", "Урал", "Магадан" та "На ...". Учасники вишикувалися перед бордюром. Перший картуз летить до напису "Хутір". До Магадана ніхто не докинув.

— Хочемо привернути увагу до висловлювань Лужкова про Севастополь як частину Росії і показати ставлення українських чиновників, які не реагують на подібні закиди, — каже керівник львівського центру громадської організації "Наша Україна" 49-річний Юрій Антоняк.

Найдовше в повітрі пролетів картуз із рук 30-річного програміста Богдана Дідича. Бороданеві за перше місце вручили карту України.

— Головне — спортивний азарт, — зауважує. — У дитинстві з товаришами змагалися, хто найдальше пожбурить пластмасову тарілку. А політика насправді нудна справа.

Із консульства ніхто не вийшов. Генеральний консул Росії Євген Гузєєв ще зранку поїхав вітати ректора університету ім. Франка Івана Вакарчука з уродинами.

Зараз ви читаєте новину «"Кепки Лужкова" кидали за Урал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі