пʼятниця, 11 липня 2008 07:07

Капітану Лилаку прострелили легеню

У вівторок по обіді капітана сухопутних військ 28-річного Романа Лилака знайшли пораненим неподалік автомобіля в селі Бабин Гощанського району Рівненщини. Чоловік лежав на асфальті в калюжі крові. Йому прострелили грудну клітку.

Перехожі викликали "швидку".

— Довезли до лікарні за 15 хвилин. Одразу прооперували. Хоч на годину-дві пізніше — і могли б уже не врятувати, — каже начмед райлікарні Анатолій Янківський. — Стріляли у спину. Куля пробила легеню й застряла в тілі.

Операція тривала 3,5 год. Медики не наважилися витягти кулю, тому марка й калібр зброї поки що невідомі. Повторно прооперують за кілька днів.

Роман Лилак живе з родиною на околиці Бабина. До своєї хати не доїхав 200 м. Його автомобіль "фольксваґен" стояв на роздільній смузі.

Правоохоронці мають кілька версій пригоди, що сталася на дорозі Київ–Чоп.

— Грабіж відпадає, бо всі цінні речі залишилися в машині, — розповідає районний прокурор Анатолій Криворучко. — Розглядаємо і побутову версію. Можливо, напад пов"язаний з особистими чи службовими обставинами.

Кажуть, неподалік села Антопіль Рівненського району капітана підрізав невідомий на моторолері.

Роман Лилак одружений. У березні в нього народився син Данило.

Зараз ви читаєте новину «Капітану Лилаку прострелили легеню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі