четвер, 09 жовтня 2008 20:11

"Калюжа нагадує про зневагу до пересічного громадянина"

Під час вересневих тривалих дощів на вулицю Наливайка в райцентрі Миколаїв треба було пливти човном. Справа в тому, що місцеві чиновники погано ремонтують дороги. Замість того аби почати наводити благоустрій на підвищених дорогах, які сходяться в центрі міста, влада вирішила поновити асфальтове покриття саме в центрі. А під час дощів вода змиває із миколаївських заселених гір пісок, камінці, які пливуть собі в долину і руйнують нове дорожнє покриття в центрі міста. І так з року в рік дарма витрачаються кошти.

Недобросовісні городяни прямо на тротуар висипають купи будівельних матеріалів, які треба обходити проїжджою частиною дороги. Так і до аварії недалеко, і воді нікуди стікати.

Миколаївчани нещодавно повторно звернулися до міського голови Богдана Гука, аби щось робив із тим неподобством. Але ні він, ні депутатський корпус виборців не почули. На місці з"єднання трьох вулиць — Зеленої, Тарла, Наливайка — було озеро.

Ми розчарувалися у спроможності міської владної команди влучно розпоряджатися бюджетними коштами. Зневіра у владі посилюється після кожного дощу, адже саме тоді калюжа нагадує про безгосподарність та зневагу до пересічного громадянина. Зрештою, проблема доріг у Миколаєві не нова. Про це свідчать і запитання жителів міста владі, на сайті Миколаївського району www.mykolaiv.lviv.ua. Щоправда, чіткої, конкретної відповіді нема. Миколаївчани сподіваються почути її на громадських слуханнях, які мають відбутися незабаром. Але коли це буде, точно ще ніхто не знає.

Жителі райцентру Миколаїв

Зараз ви читаєте новину «"Калюжа нагадує про зневагу до пересічного громадянина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі