середа, 31 жовтня 2007 07:05

Калинчук ударив брата ножем у серце

У неділю ввечері 41-річний рівнянин Володимир Калинчук убив свого зведеного брата. Чоловіки посварилися через хвору матір.

24-річний Володимир Мацінкевич приїхав до брата на вул. Поповича. Той був напідпитку й не впустив гостя до своєї оселі. Погодився розмовляти в салоні "москвича".

Калинчук звинуватив Мацінкевича в намірі вбити їхню матір. Збігав додому і приніс під курткою кухонний ніж. Сів у машину і вдарив брата в серце.

Закривавлений ніж кинув у траву неподалік автомобіля й повернувся додому.

Бійці "Беркута" затримали Калинчука через кілька хвилин після вбивства. Сусід випадково побачив, як Володимир викидає ніж, і зателефонував у міліцію.

— Затриманий каже, що посварився з братом через хвору матір. Жінка перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері, — розповідає інспектор обласної міліції Олена Кузьменко. — Чоловік зізнався в убивстві, але не розкаявся. Йому загрожує від 7 до 15 років за ґратами.

Обидва брати були безробітними. Володимир Мацінкевич нещодавно одружився, дітей не мав. Жив із дружиною в селі неподалік Рівного.

Володимир Калинчук давно розлучений, жив сам. Кілька років сидів у в"язниці за квартирні крадіжки.

Зараз ви читаєте новину «Калинчук ударив брата ножем у серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі