понеділок, 16 квітня 2007 07:07

Йосипа Богара знайшли у полі за селом

5-річного Йосипа Богара знайшли мертвим у полі за селом Підвиноградів Виноградівського району Закарпатської області через тиждень після його зникнення. Старший на два роки брат хлопчика Даніель сидів виснажений і обмерзлий у новобудові  сусіднього села Олешник.

— Братики вийшли погуляти в поле, — розповідає Юрій Фурик, 50 років, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації. — Коли почалася буря, діти загубили стежку й заблукали. Про їхнє зникнення повідомив батько Аврам Богар. Він зауважив, що малі не розуміють української мови, володіють тільки ромською. Це стало проблемою, бо хлопчаки не могли попитати дороги в людей. На пошуки вийшли і міліціонери, і рятувальники, і селяни. Молодшого знайшли за три кілометри від Підвиноградова у полі. Дитина замерзла.

Старшого забрали до лікарні. Даніель розповів, що намагався знайти дорогу додому, ночував із братиком на кладовищах і в новобудовах. А їли вони все, що потрапляло під руку.

Зараз ви читаєте новину «Йосипа Богара знайшли у полі за селом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі