пʼятниця, 18 липня 2008 07:15

Із дворів повивозили викинуті меблі

З минулого  понеділка по середу у Львові 30 вантажівок вивозили на звалище старі дивани, шафи та побутову техніку, які повикидали городяни. Усе це нагромаджується біля сміттєбаків та в дворах будинків.

— Аби вивезти великі речі на смітник, львів"яни мали б укладати з комунальниками додаткову угоду, оплатити надану послугу, але цього ніхто не робить, — каже начальник управління житлового господарства Богдан Калька. — Оренда машини коштує 300 гривень.

Комунальники бідкаються, що відучити людей викидати великогабаритне сміття не вдасться. Штраф у розмірі 51 грн надто малий, до того ж порушника треба спіймати на гарячому. Інколи городяни самостійно вивозять масивні речі. Кажуть, так виходить дешевше.

— Під час ремонту в нас назбиралося сміття на вантажний причіп, — розповідає 28-річна львів"янка Олександра Погоч. — Перепинили на дорозі першу ліпшу машину, домовилися з водієм за 200 гривень. А куди він його повіз, невідомо.

Мерія планує повторити толоку.

Зараз ви читаєте новину «Із дворів повивозили викинуті меблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі