понеділок, 30 липня 2007 07:00

Іванко Черепухін помер від блискавки

Минулого понеділка громовиця вбила 11-річного Іванка Черепухіна. Із однокласницями Ірою Панькуш і Марічкою Фірман хлопчик пас худобу на околиці села Целіїв Гусятинського району Тернопільської області.

— У нас худобу виганяють на пашу як можна раніше — вдень дуже кусають бомки, — розповідає сільський землевпорядник Марія Чорна, 50 років. — Дідусь Іванка Микола Іванович пішов на пасовище перед восьмою годиною. Поки дійшов — уже не було до кого.

Пастухи розповідають, що того ранку накрапав дощ, великої хмари не було, гриміло лише кілька разів.

— Блискавка влучила хлопчикові за ліве вухо, — продовжує Марія Чорна. — Дівчатка наробили крику. Інші пастухи кинулись до Іванка, прикопували його землею, але то не помогло. Там недалеко живе докторка на пенсії Іванна Возьна. Вона робила дитині штучне дихання. Сільський лікар Микола Борщик викликав "швидку". Але не врятували.

Іванко був середульшим сином у сім"ї Черепухіних. Старший Володя вже перейшов у дев"ятий клас, а наймолодшому Миколі 9 років. Мати працює у Целієві листоношею, батько — зоотехнік, зараз безробітний.

Зараз ви читаєте новину «Іванко Черепухін помер від блискавки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі