вівторок, 17 квітня 2007 07:05

Івана Прайничука убив пасинок

Жителя селища Ясіня Рахівського району Закарпатської області Івана Прайничука, 43 роки, табуреткою убив син дружини — 24-річний Ігор Бромен.

— Ігор із матір"ю Русланою та сестрою Інгою приїхали до нас 10 років тому з Литви, — розповідають у селищній раді Ясіні. — Через кілька років Руслана перебралася жити до Івана. Старшу доньку видала заміж, а син лишився з нею. Родина була непогана: Ігор з Іваном час від часу їздили на заробітки, а Руслана тримала газдівство. У хаті Прайничуків рідко чули сварку.

Того вечора, кажуть у селі, Руслана Бромен поїхала до родичів у сусіднє село. Удома залишила чоловіка з сином. Увечері Ігор із вітчимом сіли гоститися, випили півтора літра самогону. Напідпитку почали сваритися. Хлопець зопалу схопив табурет і почав бити вітчима по голові. Той кинувся втікати, та Ігор наздогнав його і добив дерев"яним кілком. Про все розповів сестрі. Інга зателефонувала до міліції. Тіло знайшли наступного ранку в урочищі Воловець.

Кілька років тому Ігоря Бромена судили за хуліганство. Хлопець збирався влітку виїхати до Литви на постійне місце проживання, подав документи на отримання громадянства.

Зараз ви читаєте новину «Івана Прайничука убив пасинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі