четвер, 28 лютого 2008 07:07

Іван Присяжний помер від утрати крові

25 лютого в селі Пилатківці Борщівського району Тернопільщини поховали 39-річного Івана Присяжного. О пів на другу ночі на залізничному полотні між станціями Озеряни–Тересін чоловік потрапив під вантажний потяг Тернопіль–Івано–Пусте. Іванові відірвало ліву гомілку.

— То мій однокласник був. Хороший чоловік, господарський. Роботу собі у Тернополі шукав, вертався додому  колією. 150 метрів до дому не дійшов, як його поїзд зачепив. Взяли в кабіну, але рани не затиснули. То він кров"ю стік, — розповідає голова Пилатківської сільради Петро Кіцак, 39 років.

Іван Дмитрович мав сім"ю, жив на хуторі Мерлява, що між селами Пилятківці та Жилинці. Нещодавно родина звела хату на п"ять кімнат. Обробляють 4 га городу, мають власний трактор. Дружина Марія Іванівна, 37 років, — депутат сільської ради. Нині сама виховує трьох дітей — Сергія, Іванну та Віталика.

— Потерпілий був у нетверезому стані і сидів на колії. Машиніст побачив його здалеку, увімкнув екстрене гальмування, подавав звукові сигнали. Але той не зреагував, — розповідає заступник начальника лінійного відділу міліції на станції "Тернопіль" Василь Крайник, 39 років. — А вантажний поїзд не так легко зупинити. Якщо він їхав зі швидкістю 80 кілометрів на годину, то гальмівний шлях був великий — 1200 метрів.

Зараз ви читаєте новину «Іван Присяжний помер від утрати крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі