Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2007 07:12

Іван Фляшко помер на футбольному полі

— Команди зіграли всього два тайми по 15 хвилин, — розповідає головний редактор газети "Спорт Тайм" Степан Селменський. — За п"ять хвилин до фінального свистка Іван Фляшко упав на полі. Лікарі кинулися до нього, рятували 40 хвилин, але врешті констатували смерть.

Футбольний тренер Іван Фляшко, 55 років, помер від обширного інфаркту на футбольному полі в ужгородському спортивному комплексі "Юність".

31 жовтня в Ужгороді організували матч між ветеранами футболу та збірною депутатів Закарпатської обласної ради з нагоди 35-річчя перемоги команди "Говерла" в другій лізі першості України.

Іван Фляшко проживав у райцентрі Хуст. Тренував юнацьку збірну місцевої дитячо-юнацької спортивної школи "Карпати" та футбольний клуб "Тячів". Щоранку упродовж багатьох десятиліть бігав крос. Друзі тренера розповідають, що перед матчем через проблеми на роботі він сильно перенервував.

У Хусті у Фляшка залишилися дружина, дочка, син-футболіст Тиберій.

Зараз ви читаєте новину «Іван Фляшко помер на футбольному полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути