пʼятниця, 11 липня 2008 07:08

Інвалідів возитиме безкоштовне таксі

У Львові стартував соціальний проект, який передбачає безкоштовне перевезення інвалідів з проблемами опорно-рухового апарату, людей похилого віку та незрячих. Також створять робочі місця для людей із особливими потребами. Вони працюватимуть диспетчерами.

— Це значний внесок у розбудову безбар"єрного суспільства та професійну інтеграцію людей із особливими потребами, — каже міський голова Львова Андрій Садовий.

Два автомобілі працюватимуть у режимі попереднього виклику. Замовлення будуть прийматись і фіксуватись за день до перевезення. Диспетчер служби додатково проситиме надати інформацію про стан хворого, адресу.

Служба перевезення для інвалідів працюватиме в рамках міжнародного проекту громадської організації "Народна допомога" (Львів). Фінансову підтримку надаватиме неурядова австрійська організація "Фольксґільфе Остеррайх" та Федеральне міністерство соціального забезпечення Австрії. Проект частково фінансуватиме управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Служба працюватиме в робочі дні з 9.00 до 17.00, тел. (032) 243 51 05.

Зараз ви читаєте новину «Інвалідів возитиме безкоштовне таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі