четвер, 25 вересня 2008 07:11

Інспектор ДАІ загинув під колесами автівки

Дев"ять днів минуло від смерті працівника Львівського взводу державтоінспекції 32-річного Степана Войтовича. Він загинув 16 вересня.

Після дощу на трасі Київ—Чоп, поблизу міста Миколаїв на Львівщині, автомобіль "мітцубісі" розвернувся на 360 градусів на мокрому асфальті. Ззаду в легковик в"їхала вантажівка. Його занесло на металеву огорожу.

Водій авто викликав інспекторів державтоінспекції. На місце події прибув Степан Войтович. На узбіччі робив дорожні заміри, малював схему дорожньо-транспортної пригоди. Для цього запросив свідка — пасажира "мітцубісі" 27-річного Сергія. Раптом зі сторони Миколаєва з"явився автомобіль "ауді" чорного кольору. Рухався на швидкості.

— Спочатку він врізався у свідка. Покалічив йому ноги, — розповідає керівник прес-служби обласного управління ДАІ Світлана Добровольська. — Згодом в"їхав у нашого працівника. Степан упав на огорожу та тілом зламав перегородку.

Водій "ауді" втік із місця пригоди. Автомобіль залишив. Згодом правоохоронці знайшли його в місті Жидачів.

Войтовича поховали у Львові. Він неодружений. У Львівському взводі ДАІ прослужив 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Інспектор ДАІ загинув під колесами автівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі