середа, 28 березня 2007 17:07

Іменинника побили й вивезли у ліс

21-річного Андрія Карасюка з селища Клевань Рівненського району побили в день народження. Напередодні Андрій із друзями гостився у сільському кафе. Мав $100 — материн подарунок на уродини. Коли в барі посварилися троє чоловіків за сусіднім столиком, парубок розборонив їх і заступився за односельця. Після вечірки хлопець сів на свій моторолер "сузукі" та поїхав додому. Незнайомці на "жигулях" наздогнали його, намагалися збити.

Андрій зупинив моторолер. 21-річний Вадим та Олексій, 22 роки, вискочили з автомобіля й накинулися на парубка. Били руками і ногами. Зрештою посадили на заднє сидіння авто і повезли з собою. Моторолер поклали в багажник. Неподалік села Зоря звернули в ліс. Там викинули жертву, забрали гроші й утекли.

— Хлопець запам"ятав три перші цифри номера "жигулів", — розповідає інспектор обласної міліції ОленаКузьменко, 28 років. — Тому зловмисників швидко затримали.

Зараз ви читаєте новину «Іменинника побили й вивезли у ліс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі