четвер, 27 грудня 2007 19:55

Ікону від Арсенія Яценюка продали за 12 тисяч гривень

Під час благодійного "Аукціону надій" у Львові було зібрано 62,1 тис. грн. Захід відбувся в середу на подвір"ї Інституту банківської справи. Виставляли 12 лотів, що надали відомі люди.

— На минулорічному "Аукціоні надій" зібрали майже 50 тисяч гривень, — звертається до присутніх перед початком торгів ініціатор заходу, ректор Інституту банківської справи 56-річна Тамара Смовженко. — За них придбали комп"ютерний клас для Городоцької школи соціальної реабілітації.

Найбільший інтерес викликав лот від голови Верховної Ради Арсенія Яценюка. Він передав студентам-банкірам ікону Ісуса Христа Вседержителя XIX ст. Протягом хвилини її ціна виросла ушестеро. У підсумку ікону за 12,1 тис. грн придбав керівник Львівської філії "Райффайзен банку Аваль" Сергій Бойко.

Найбільше грошей — 12 200 грн за три лоти — витратив президент асоціації "Львівський пасажирський транспорт" Роман Лобода, 50 років.

— Іграшку художниці Євгенії Гапчинської подарую онучці чи онукові. Венеційську маску від оперного співака Володимира Гришка передам старшій доньці, вона зараз живе в Італії, — розповідає Лобода "ГПУ" після торгів.

За зібрані кошти планують придбати інкубатор для передчасно народжених немовлят. Його вартість — майже 75 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Ікону від Арсенія Яценюка продали за 12 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі