пʼятниця, 10 серпня 2007 07:14

Ігор Пукаляк упав із мотоцикла

Ігоря Пукаляка, 33 роки, поховали 8 серпня в селі Блажів Самбірського району Львівської області. Чоловік упав із мотоцикла й розбив голову об каміння.

Пукаляк працював запильщиком на приватному підприємстві в селі Черхава. Щодня їздив туди велосипедом. У понеділок повернувся додому з роботи і згадав, що забув забрати плінтуси. Сів на мотоцикл "Восход" і поїхав по них. Коли повертався назад, на великій швидкості помчав із гори, наштовхнувся на каміння, вилетів через кермо.

— Тою дорогою йшли односельчанин Володя Лебецький із дівчиною, — розповідає секретар Блажівської сільської ради Оксана Пізнак, 47 років. — Він підбіг до Ігоря, а в того голова розбита, каміння в череп позалазило. "Швидку" викликати не було сенсу.

В Ігоря Пукаляка залишилися безробітна дружина Тетяна, 32 роки, неповнолітні доньки Ольга та Галина і 8-річний син Роман.

— За довідкою в сільраду його теща приходила. Вона слова сказати не може. Ігор був дуже доброю людиною, жив заради сім"ї. Власними руками гараж і велику двоповерхову літню кухню звів, — каже Оксана Пізнак.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Пукаляк упав із мотоцикла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі