пʼятниця, 13 квітня 2007 07:05

Ігор Майданський згорів у Народному домі

Ранкова пожежа 10 квітня у приміщенні Народного дому в Івано-Франківську забрала життя 45-річного ремонтника Ігоря Майданського.

Дим у вікнах на другому поверсі зауважили прибиральниці. Пожежники кажуть, що вогонь спалахнув у підсобному приміщенні, де й знайшли обгорілого чоловіка.

— Ніхто не сподівався, що Ігор Васильович залишився на ніч у підсобці, — розповідає директор Народного дому Ярослав Ходорович, 58 років. — У ній він тримав свої інструменти, мав столик. У понеділок, перед тим як зачинити вхідні двері, наші працівники обійшли приміщення й обстукали всі двері. Ніхто не озивався.

Припускають, що Майданський просто заснув у підсобці.

— Він випити полюбляв, — зізнається директор Народного дому. — Колись був хорошим хореографом, але через пристрасть до горілки втратив роботу, пішов працювати ремонтником. Виявляється, що в нього навіть приступи білої гарячки траплялися, але він нікому не зізнавався. Боявся, що виженуть.

Збитки від пожежі незначні. Центральний народний дім в Івано-Франківську є історичною пам"яткою. Свого часу тут засідав уряд Західноукраїнської Народної Республіки на чолі з президентом Євгеном Петрушевичем.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Майданський згорів у Народному домі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі