пʼятниця, 27 квітня 2007 07:12

Хлопчик потонув під час першого купання

4-річний Денис Бернавський утопився 23 квітня у Дністрі поблизу села Комарів Кельменецького району Чернівецької області.

Четверо 4-річних хлопчиків гралися на подвір"ї Бернавських. У 63-річного дідуся Івана Пеладійчука діти попросилися збирати квіти на березі. Коли голоси малюків стихли, пенсіонер занепокоївся і спустився до річки. На березі побачив трьох роздягнених малюків. Дениса між ними не було. Дідусь кинувся у воду.

— Витягнув онука, зробив штучне дихання, але було запізно — дитина захлинулася, — розповідає інспектор обласного управління МНС Наталія Лиса. — Однолітки казали, що хотіли вперше цього року скупатися. Вода холодна, малому скрутило ногу судомою.

Поховали Дениса у середу.

— Учні школи зробили живий коридор до цвинтаря, — розповідає голова Комарівської сільради Іван Телешман. — Це була особлива дитина. Він раніше всіх однолітків почав говорити. Але все в руках Божих.

У Бернавських лишилася 6-річна донька Ліана.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик потонув під час першого купання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі