пʼятниця, 08 серпня 2008 07:15

Громадський туалет продали за півмільйона

У райцентрі Володимирі-Волинському Волинської області на земельні торги вперше виставили громадську вбиральню.

Туалет на вул. Князя Василька в центрі міста виставили за стартовою ціною 92 тис. грн. Четверо покупців підняли вартість лота уп"ятеро. Відтак, туалет із земельною ділянкою в 5,5 сотки пішли з молотка за 451 тис. 251 грн. Власником стала аудиторська фірма "Експерт". Вона планує спорудити на цьому місці офісний центр.

— Я задоволений, що підприємці дали пристойну ціну за збиткову вбиральню. Ми й надалі продаватимемо з аукціону неприбуткові об"єкти, — каже секретар міськради Микола Матусевич, 45 років.

Загалом на аукціоні продали за 1 млн грн сім земельних ділянок, на яких розташовувалися збанкрутілі підприємства.

Депутати міської ради планують ініціювати продаж землі та майна колишніх військових містечок. Архітектори обіцяють реконструювати казарми на дешеві багатоквартирні будинки. Їх продаватимуть по 200–250 тис. грн за однокімнатну оселю. Нині у Володимирі-Волинському, що за 15 км від кордону з Польщею, трикімнатна квартира коштує 400–450 тис. грн, котедж із присадибною ділянкою — щонайменше 550 тис.

Зараз ви читаєте новину «Громадський туалет продали за півмільйона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі