четвер, 29 листопада 2007 07:09

Грабіжники зі зброєю напали на сім"ю Балог

ІЗ квартири народної артистки України Клари Балог, 79 років, на вул. Високій в Ужгороді грабіжники винесли чотири картини закарпатських художників Свалявчика, Керечанина та Борецького.

— У суботу по сьомій вечора ми з чоловіком, — розповідає Клара Федорівна, — дивилися теленовини, коли у двері подзвонили. Василь навіть не спитав, хто там. Ми ніколи не питали, бо наш мікрорайон елітний: тут живуть тільки працівники облради, університету, культурного середовища, — пояснює жінка. — Чоловік відчинив двері й двоє здорованів у масках вдарили його по голові чимось важким. На крики я вибігла в коридор. Злодії наставили на мене два пістолети, окровавлений чоловік почав мене захищати.

Доки 83-річний Василь Балог боровся із нападниками, Клара Федорівна вибігла на балкон.

— Біля нас розташований відділок міліції, — зазначає жінка. — Я покликала правоохоронців. Однак за п"ять хвилин злодії встигли винести з квартири картини.

Василя Балог відвезли до лікарні.

Два тижні тому Клара й Василь Балог відсвяткували діамантове весілля. Артистка досі є солісткою обласної філармонії. Чоловік, колишній звукорежисер та співак, нині на пенсії.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники зі зброєю напали на сім"ю Балог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі