вівторок, 19 лютого 2008 07:13

Говорив по мобільнику й заїхав у річку

У середу увечері 38-річний Петро Коц із міста Кузнецовськ Рівненської області звалився у річку Стир на власній машині. Чоловік повертався додому, в темряві не розгледів обриву.

— Петро саме розмовляв із сином по мобільному телефону. Іншою рукою тримав кермо, — розповідає начальник прес-центру МНС області Богдан Мамчур. — Останні слова, що почув хлопець: "Ой, вода, я з"їхав у Стир". Чоловік говорив швидко. Після цього розмова обірвалася.

Син передав трубку матері. Валентина спершу не повірила, однак викликала рятувальників. Біля дороги вони побачили сліди від коліс "жигулів", що вели до крутого берега річки. Обстежили місце, але машини не знайшли.

Наступного ранку в Стир пірнали водолази з Рівного.

— Автомобіль знайшли з дванадцятої спроби. Течія там сильна, вода холодна, а глибина — вісім метрів, — додає Мамчур. — Поруч із затонулою машиною — небезпечний водоворіт.

Водолаз Григорій Стрижеус зачепив трос до легковика, щоб дістати "жигулі" на поверхню. Потім автокраном машину витягли на берег.

Петра відкинуло на заднє сидіння. Він був усередині й не міг відкрити дверцята і виплисти нагору. Сам автомобіль не постраждав — тільки трохи деформувався багажник.

Зараз ви читаєте новину «Говорив по мобільнику й заїхав у річку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі