середа, 27 лютого 2008 07:13

Готель Ульяновський став тризірковим

Тризірковий "Євроготель" почав працювати у Львові, на вулиці Тершаковців. У радянські часи тут розташовувався готель "Ульяновський", пізніше — "Незалежність". Ремонтували приміщення два роки.

— Відкриття "Ульяновського" 1973 року було епохальною подією, — говорить заступник генерального директора "Євроготелю" Олег Немчінов, 30 років. — Його збудували за найновішими стандартами. Тут зупинялася тогочасна еліта.

Готель має 93 номери. У кожному є комп"ютер з доступом до Інтернету. Вартість проживання — від 400 до 1650 грн на добу.

— Нині у будівлі сім поверхів. А кнопок у ліфті дев"ять. Хочемо пізніше добудувати ще один поверх і мансарду, — каже Немчинов.

— "Євроготель" облаштовано за українські інвестиції, — каже інвестор проекту, депутат Львівської обласної ради Михайло Коваль, 39 років. — 90 відсотків вкладених коштів — кредитні. Розраховуємо, що ці гроші окупляться за п"ять-шість років. Найближчим часом хочемо відкрити двозірковий готель біля Львова. Він буде розрахований на польських туристів, які приїздять до міста на екскурсії.

У Львові 29 готелів, що здатні вмістити 195 тис. осіб. Серед них є три чотиризіркові та п"ять тризіркових. П"ять із цих готелів було відкрито за останні два роки. До чемпіонату Європи з футболу 2012 року у місті потрібно звести щонайменше три п"ятизіркові готелі.

Зараз ви читаєте новину «Готель Ульяновський став тризірковим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі