понеділок, 26 лютого 2007 17:44

Голову облради врятувала подушка безпеки

Минулої середи о сьомій ранку службовий джип "Опель-Фронтера" голови Волинської облради Анатолія Грицюка, 51 рік, зіткнувся із вантажним мікроавтобусом. Водії відбулися синцями — від удару спрацювали подушки безпеки.

Аварія трапилася на регульованому Т-подібному перехресті за 200 м від будівлі облради. Анатолій Грицюк зупинився на повороті, щоби пропустити зустрічний транспорт. На жовте світло рушив з місця. Краєм ока зауважив вантажний мікроавтобус "Фіат-Дукато".

— Я почав гальмувати і хотів об"їхати джип з лівого боку. Але загальмувало тільки одне колесо, — розповідає інспекторам ДАІ водій мікроавтобуса 27-річний лучанин Олександр Іванов.

Експертиза підтвердила, що водії були тверезими.

— На Іванова як винуватця аварії склали адміністративний протокол, — каже заступник начальника міського відділення оформлення ДТП Василь Марков, 39 років.

Це вже друга автопригода за участі посадовців Волині. 12 липня 2006 року неподалік села Зоря Рівненської області службове авто луцького міського голови Богдана Шиби, 44 роки, зіткнулося з іномаркою. Водій і троє пасажирів "опеля" загинули на місці пригоди. Мер та його 27-річна супутниця Світлана Ліпич отримали важкі травми й потрапили до реанімації. Три тижні тому мер Луцька на службовій машині "злетів" зі слизької дороги. Авто застрягло у снігових заметах.

Зараз ви читаєте новину «Голову облради врятувала подушка безпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі