середа, 23 травня 2007 07:06

Голові облради Олександру Данильчуку розбили губу

47-річний голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук вийшов з лікарняного, який узяв після інциденту неподалік нічного клубу "Лагуна". У День Перемоги чоловік відвідав вечірку у цьому закладі. Коли зібрався додому, посварився з чотирма відвідувачами й отримав сильний удар у зуби.

Під час бійки голова облради устиг роздерти майку на одному з нападників і зірвати з нього золотий ланцюг — Данильчук має звання майстра спорту з греко-римської боротьби. Причину бійки чоловік пояснює просто.

— Під клубом четверо чоловіків били якогось хлопця, забрали в нього мобільник. Я заступився, — розповідає Олександр Данильчук. — Тоді чоловіки накинулися на мене, потім утекли. Нічого страшного не сталося, мені просто розбили губу. Синець зійшов. Я вже вийшов на роботу.

Проти чотирьох рівнян — 44-річного Олександра, 30-річного Олексія, 49-річного Федора та 60-річного Миколи — порушили кримінальну справу за хуліганство. Їх не впіймали. У міліції розповідають, що один із нападників був засуджений на 10 років. Достроково вийшов на волю за гарну поведінку.

Торік екс-голова Рівненської облдержадміністрації Василь Червоній звинуватив голову облради у тому, що той копнув його у живіт під час мітингу на "Козацьких могилах" у селі Пляшева. Тоді Червоній та Олег Тягнибок намагалися прорватися до мікрофона, де стояли голова облради й керівник області Віктор Матчук. Данильчук стверджував, що просто відштовхнув Червонія від сцени.

Зараз ви читаєте новину «Голові облради Олександру Данильчуку розбили губу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі