середа, 28 березня 2007 18:51

Глаговський відкусив вухо Володимирові Манькові

випускник київського юридичного факультету, зараз безробітний 24-річний Володимир Манько з містечка Добромиль Старосамбірського району Львівської області третій місяць лікує праве вухо. 26 січня Олег Глаговський, 37 років, відкусив йому третину вушної раковини.

Того вечора Володимир у барі "Оксана" святкував 25-річчя товариша Ярослава. Спиртного не вживав, бо приїхав  на власному "мерседесі". Хтось покликав його на вулицю.

— Коли я побачив Олега, подумав, що його треба кудись підвезти, — розповідає Манько. — Ми з ним ніколи не мали спільних справ.

Глаговський запропонував Володимирові відійти вбік — поговорити. Потім обійняв його руками за шию та вчепився зубами в праве вухо. Манько відштовхнув нападника. Той утік.

У Добромильській лікарні медики намагалися пришити третину вуха, але шматок не прижився. Манько місяць лікувався в обласній лікарні, витратив близько 20 тис.  грн. Йому зробили дві операції.

— Іще дві залишилося, — каже Володимир. — А Олега в психлікарні закрили. Від нього тоді спиртним несло. Та й наркотиками, кажуть, бавився. У Старосамбірському райвідділі міліції довго не порушували кримінальної справи — шукали склад злочину. Лише тепер, коли я їм висновок судмедекспертизи привіз, розпочали слідство.

Зараз ви читаєте новину «Глаговський відкусив вухо Володимирові Манькові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі