четвер, 30 серпня 2007 07:12

Генерал Сало повертається до Львова

Галицький районний суд міста Львова поновив на посаді колишнього начальника обласного управління міліції генерал-майора Олега Сала, 39 років.

— Сала поновили на посаді начальника обласного управління, яке цього року реорганізували в головне управління міліції. Відповідно, посади такої вже не має, — каже Зінон Котик, 50 років, заступник голови Львівської облдержадміністрації. — Тепер усе в руках міністра Цушка. Якщо він подасть апеляційну скаргу на рішення Галицького районного суду, генерал-майор не відразу очолить львівських міліціонерів.

Сало ще не отримав рішення суду на руки, тому утримується від коментарів.

Львівську обласну міліцію він очолював із грудня 2003 року по січень 2005-го. Печерський суд столиці порушив проти Сала кримінальну справу. Генералові закидали перевищення службових повноважень під час президентських виборів, незаконне поводження зі зброєю, зловживання службовим становищем усупереч інтересам служби. На допит у Генпрокуратуру 29 серпня 2005 року він не прийшов. Міліціонера оголосили в розшук. Через два роки в його діях не виявили складу злочину, тож справу закрили.

Зараз ви читаєте новину «Генерал Сало повертається до Львова ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі