четвер, 27 грудня 2007 19:55

Ганна Ткаченко потрапила на "Американський шанс"

Автор: фото: Жанна ПОПОВИЧ
  Ганна Ткаченко у тернопільському кафе ”Бомонд” розповідає про поїздку на ”Американський шанс”
Ганна Ткаченко у тернопільському кафе ”Бомонд” розповідає про поїздку на ”Американський шанс”

Тернополянка 23-річна Ганна Ткаченко пройшла в Україні три відбори та потрапила до Лос-Анджелесу на зйомки шоу "Американський шанс". Телеверсію програми показують на "1+1". Дівчину відсіяли у США через зріст — у неї лише метр 70 см.

Поїздка до Америки змінила її. Із сором"язливої юнки вона перетворилася на впевнену дівчину. Постійно усміхається, але тримається відчужено. Ми сидимо в її улюбленій тернопільській кав"ярні "Бомонд". Ганна замовляє каву "Американо" з вершками. Розводить руками — відмовилася від солодощів, але не може без кави. Попереджає: з роботи відпустили на півгодини. Працює у представництві фірми "Чібо" і вчиться у Тернопільському економічному університеті на ревізора.

Про "Американський шанс" Ганна почула в травні по радіо. Організатори запрошували дівчат віком від 18 до 24 років до Львову на кастинг, який пройшов 27 червня. Дівчина розповіла про свою мрію старшій сестрі. 26-річна Юля приїхала погостити із Женеви (Швейцарія). Вона закінчила школу менеджменту, вийшла заміж за іноземця.

— Я вважала, що у мене нульові шанси, — каже дівчина. — Але мама була впевнена на всі сто. Поїхали втрьох: я, мама і сестра.

О сьомій ранку вже стояли біля клубу "Метро". На дев"яту зібралося майже 40 дівчат. Усіх запросили зайти. У приймальній заповнили анкету: день і місце народження, параметри, вподобання. Усіх сфотографували, і розпочався кастинг. Кожна за п"ять хвилин мала проспівати та затанцювати.

— Я йшла першою — і це було ще страшніше, ніж уявляла. Дехто вже мав досвід подібних конкурсів. Я ж — ні, — веде далі  Ганна.

Відбір проводили також у Дніпропетровську, Харкові, Сімферополі, Києві.

Тернополянка заспівала пісню Алісії Кейс англійською.

— Думаю, журі обирало по звучанню голосу, зовнішності співачки та вимові. Не скажу, що є гігантом в англійській, але розумію більше, ніж говорю. У мене не було фонограми, і я співала акапельно. На думку мами, прозвучало дуже класно, — сміється Аня.

Батьки дівчини розлучені. Мати Світлана Ткаченко, 51 рік, у дитинстві займалась народними танцями. Тато Валерій, 54 роки, — гітарист.

— Музиці я не вчилася, не граю на жодному інструменті, ноти не читаю, — каже співрозмовниця.

У Львові Ганну зарахували до п"ятірки найкращих, і 5 липня вона з мамою приїхала до Києва на другий тур кастингу. Тепер викликали по п"ятеро дівчат.

— Я йшла у дев"ятій п"ятірці, але першою.

Члени журі розпитували, звідки приїхала, де вчуся, про що мрію. Дмитро Коляденко показав, як танцювати: два кроки — вперед, назад, по колу, потім кожна імпровізує свій вихід на сцену.

У першому турі з 60 відібрали 24. Того ж дня пройшов другий тур, і половину відсіяли. Переможцям подарували футболки та блайзери.

13 листопада перед відльотом у Бориспільському аеропорту відсіяли ще одну конкурсантку.

В Америці Ганна перебувала з 15 по 20 листопада.

— Було важко через зміну часу. Спали по три години на добу, але я попала в рай. Нас приймали на рівні світових зірок.

Учасниць поселили в двоповерховому котеджі вартістю $30 млн із краєвидом на місто. У цьому будинку знімався фільм "Лондон", зупинявся співак Джастін Тімберлейк. В одній спальні поселили шістьох, у другій — п"ятьох дівчат. Там — двоспальні ліжка, великий телевізор, джакузі. У вітальні камін, більярд, на веранді також камін із блакитного скла. Їжу привозили. Обов"язково — салат зі свіжих або тушкованих овочів. На гарнір — рис або картопля, курка, риба чи біфштекс. Скільки завгодно соків, булочок.

У перший день на студії звукозапису Брайян Макнайда відсіяли Аню з Дніпропетровська.

Другого дня повезли до відомого в Каліфорнії кутюр"є Рафі міряти костюми. І, нарешті, фотосесія на березі океану, після якої Ганну Ткаченко також відсіяли.

— Організатори пояснили, що я для них "не формат". П"ять співачок — різні, доповнюють одна одну. Це стандарт. А я самодостатня, і мене доповнювати нічим.

Аня каже, що не розчарувалась, а набула досвіду. Перед від"їздом кутюр"є Рафі подарував їй брюки і футболку зі своєї колекції. Співпродюсер Олександр Властін на червоному "Ламборджині Кав"ярдо" показав Лос-Анджелес: Алею слави, район Беверлі Хілс і Голлівуд. Після виходу програми друзі дзвонили та надслали СМС.

На Новий рік Ганна з мамою поїхали до Юлі в Женеву.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Ткаченко потрапила на "Американський шанс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі