четвер, 22 травня 2008 07:11

Галичанин перерізав кабель під напругою

38-річному Михайлові Борунському з міста Галич на Івано-Франківщині вдалося перерізати електричний кабель діаметром 3 см. Дріт був під напругою 0,4 кВ. Чоловік залишився живим, але йому загрожує ув"язнення.

Будівельники реконструювали старий міст. Через річку Дністер проклали електричний кабель завдовжки 150 м. Михайло Борунський живе неподалік від місця робіт. Удень він зметикував, що дріт можна порізати на шматки і здати на брухт. Чоловік виліз на стійку й обрізав кабель під напругою. Її достатньо,  щоб людина померла.

— Досі загадка, як під такою напругою можна перерізати дріт. Зловмисникові загрожує три роки ув"язнення, — говорить 38-річний Василь Гультайчук із прес-служби МВС в Івано-Франківській області.

Михайла Борунського затримали того ж вечора — патрульні помітили зрізаний кабель на березі. Нині намагаються з"ясувати, чи мав чоловік спільників. Бо людині перетягнути кабель вагою в півтонни майже неможливо. Його вартість — 2900 грн.

Зараз ви читаєте новину «Галичанин перерізав кабель під напругою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі