четвер, 17 квітня 2008 07:08

Емблему "Шевченко-Фесту" склали за двадцять хвилин

Організатори фестивалю "Шевченко-Фест-2008", який пройде у Львові у травні, влаштували промоакцію біля пам"ятника Тарасові Шевченку. З 28 картонних кубиків виклали емблему фестивалю розміром 2х3 м.

— Ми не виступаємо з гаслами "Шевченка в народ!" або "Шевченко для всіх", — каже співорганізатор заходу Орест Кондратович, 20 років. — Хочемо дати можливість кожному показати своє бачення Тараса Шевченка й реалізувати його.

Емблему складають 20 хв. Картонні коробки ставлять одна на одну, проте від вітру вони завалюються. Тоді розкладають їх на землі. Логотип нагадує білий тризубець на чорному тлі.

— Є кілька трактувань емблеми, — продовжує Орест. — Це дерево з корінням або ж мама з татом і дитиною. Кожен може побачити в цьому малюнку щось своє.

В акції взяли участь представники Студентського братства імені Степана Бандери та Молодіжного націоналістичного конгресу. Вони складали також картонні пазли з автопортретами та картинами Кобзаря.

Заявки на участь у "Шевченко-Фесті" приймають до 18 квітня. Визначатимуть найкращих виконавців пісень на слова Кобзаря, а також авторів музичних творів, малюнків, фото і короткометражних кінофільмів на шевченківську тематику. Лауреатів назвуть 17 травня. Після цього відбудеться гала-концерт.

Зараз ви читаєте новину «Емблему "Шевченко-Фесту" склали за двадцять хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі