пʼятниця, 20 липня 2007 07:00

Еліксир молодості продаватимуть по дві гривні за літр

Автор: фото: Ольга Гембік
  Геннадій Апанасенко винайшов живу воду, що омолоджує організм
Геннадій Апанасенко винайшов живу воду, що омолоджує організм

Незабаром у луцьких міських лікарнях з"являться безплатні бювети зі структурованою водою, або, як її ще називають, — еліксиром молодості. Воду, розлиту в пластикові пляшки, продаватимуть по 2 грн/л.

Колишній ведучий програми "Планета здоров"я" Геннадій Апанасенко, 72 роки, шість місяців уживає еліксир молодості, формулу якого сам розробив. В його основі — структурована вода, що програмує організм на самовідновлення. Структуру молекули води видозмінюють у лабораторії. Як це відбувається, науковець тримає в секреті. Запевняє, що вона несе позитивний заряд.

Структуровану воду вчений презентував у Луцьку. Її виготовленням і продажем зацікавилися місцеві підприємці.

Дружина винахідника Наталія Апанасенко, 60 років, тестує воду разом із чоловіком.

— Доки я та моя дружина п"ємо еліксир, почуваємося чудово, — каже Апанасенко. — Наталя стверджує, що в мене навіть колір волосся змінився на той, що був у молодості. У неї зникла екзема, яку не вдавалося вилікувати протягом кількох років. Я почуваюся бадьоро, працездатність підвищилася, настрій хороший. Очікую, що за рік помолодшає шкіра.

Геннадій Апанасенко — президент Міжнародної асоціації медицини антистаріння, завідувач кафедри спортивної медицини й санології Національної медичної академії післядипломної освіти ім. Павла Шупіка.

Учений показує фото, на них молекули структурованої води реагують на різні подразники.

— На молитву, на ласку вода реагує позитивно, на слова "ненависть", "зло", "війна" — негативно. Це позначається на структурі, — каже Апанасенко. — Науковці довели, що позитивно заряджена вода помічна для людини. Так само діє й структурована вода. Вона нормалізує функції організму, а далі він сам ліквідує причину хвороби.

За словами Апанасенка, структуровану воду задля експерименту використовували в лікарнях Києва, у дитячому санаторії "Малятко" й алергологічній лікувальниці на Закарпатті.

Яким хворобам може запобігти структурована вода?

— Столичні медики кілька місяців спостерігали за людьми, хворими на гіпертонію. Уже за тиждень пиття води пацієнти казали про покращання самопочуття.

Вживаючи структуровану воду, можна відтермінувати старість?

— Це я намагаюся довести. Не можу достеменно сказати, скільки проживу, але впевнений, що найближчі десять років старість мені не загрожує. Здоров"я передбачає три складові: рух, правильне харчування і вживання цілющої води. Я зробив ставку на останнє.

Пити структуровану воду Геннадій Апанасенко радить у кількості 3% від маси тіла на добу. Треба випивати 2 склянки води за 30 хв. до їди й одну через 2–3 год. після прийому їжі.

Зараз ви читаєте новину «Еліксир молодості продаватимуть по дві гривні за літр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі