вівторок, 27 лютого 2007 16:59

Екс-голова Брюховичів відповідатиме за землю

Колишнього голову Брюховицької селищної ради, 56-річного Івана Сала, слідчі прокуратури Шевченківського району Львова підозрюють у самовільному розподілі земельних ділянок.

Прокурор Шевченківського району Василь Лучків, 47 років, спочатку відмовлявся надавати будь-яку інформацію щодо екс-голови.

— Проти Івана Сала порушено кримінальну справу за незаконний розподіл земельних ділянок під час керівництва Брюховицькою селищною радою, — розповідає радник юстиції Василь Лучків після нашого звернення до обласної прокуратури. — Але його ніхто не арештовував.

Іван Сало нині в лікарні медичної допомоги на вул. Гетьмана  Мазепи із діагнозом "серцевий напад". "Швидка" забрала його до шпиталю 19 лютого — одразу після візиту працівників УБОЗу та слідчих прокуратури.

У Брюховицькій селищній раді про кримінальну справу проти колишнього керівника нічого не знають.

— Останнім часом Іван Сало у нас не працював, — каже 60-річний голова Олексій Процик. — А про кримінальну справу проти нього я довідався з Інтернету.

Одна сотка землі в селищі Брюховичі піді Львовом коштує 15–20 тис. грн. Тут будуються багатії міста.

Зараз ви читаєте новину «Екс-голова Брюховичів відповідатиме за землю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі