середа, 18 квітня 2007 07:05

Джек почув маріхуану в господарській сумці

Службовий пес рівненської митниці Джек спіймав чоловіка, який збирався вивезти в Білорусію наркотики. 31-річний рівнянин Ігор провозив у своєму багажі 85 г каннабісу. Пакет із маріхуаною чоловік заховав у господарській сумці.

— Джек єдиний пес на митниці, але це не перша його жертва. Німецька вівчарка постійно працює з бригадою прикордонників у потягах та на вокзалах. Узимку в Сарнах пес винюхав у сумці два кілограми макової соломки, — розказує прес-секретар рівненської митниці Віктор Желінський, 35 років. — Тоді наркокур"єр теж їхав у Білорусію, сидів у залі очікування вокзалу.

Ігоря затримали на кордоні в потязі "Львів—Санкт-Петербург". Побачивши прикордонників із собакою, чоловік не чинив опору і мовчки здався. Пояснив, що віз пакет маріхуани для себе, а не для продажу. Однак за контрабанду наркотиків йому все одно загрожує від 5 до 10 років ув"язнення.

У контрабанди рідко знаходиться власник. Коли бачать, що в поїзд зайшла перевірка, тікають в інший кінець вагона і викидають наркотики в тамбур. Багато хто відразу ховає контрабанду в тамбурі, щоби легше позбутися її. Дехто складає пакети під матрацом або в сумці під сидінням. В одязі наркотики ховають нечасто.

Зараз ви читаєте новину «Джек почув маріхуану в господарській сумці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі