вівторок, 10 липня 2007 07:08

Дятли розбилися після відпочинку в Карпатах

24-річний Євген Дятел та його восьмимісячна донька Дарина загинули минулої неділі в автоаварії на слизькій дорозі біля села Мерещів Перемишлянського району Львівської області.

Надвечір родина Дятлів поверталася до Нововолинська після триденного відпочинку в Карпатах. Бусик "фольксваґен" потрапив у сильну зливу з градом.

— Машину на швидкості розвернуло й викинуло в кювет. Бус врізався в дерево й перекинувся, — розповідає Світлана Добровольська, керівник прес-центру обласного ДАІ. — Це все через недосвідченість водія. Дорога "Куровичі—Рогатин" абсолютно пряма, без крутих поворотів. Але батьки часто їздять необережно, забувають, що везуть у машині дітей.

Євгена та Дарину медикам не вдалося врятувати. Дружину Дятла Світлану, 21 рік, дворічного сина Сергія та 21-річну куму Оксану після аварії доправили до Перемишлянської районної лікарні. У Світлани поламані ребра, Оксані робитимуть пластичну операцію на обличчі.

Зараз ви читаєте новину «Дятли розбилися після відпочинку в Карпатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі