пʼятниця, 25 травня 2007 07:13

Дядько зробив сиротами сімох племінників

45-річному Миколі Федьку встромив ножа старший брат Іван, 51 рік, у хаті батьків у селі Верхнє Гусине Турківського району Львівської області.

У вівторок Микола прийшов провідати стареньких батьків і допомогти старшому братові обробити город. Увечері сіли за стіл відсвяткувати іменини Миколи. Молодший брат зробив зауваження Іванові — мовляв, надто часто прикладається до чарки. Старший Федько розлютився, схопив зі столу ножа і встромив його братові в живіт.

Сусіди почули крики старенької матері й викликали "швидку" та міліцію.

— Микола знепритомнів і впав. Ніж проштрикнув печінку. Дорогою до Турківської райлікарні чоловік помер, — розповідає заступник начальника райвідділу міліції Іван Канареєв. — Його старшого брата наші працівники відразу пов"язали. Він навіть не чинив опору. Їхня мати плакала і просила, щоби ми його поскоріше забрали.

Іван Федько жив із батьками, не одружувався. А Миколу у Верхньому Гусиному вважали добрим господарем. Сиротами залишилися семеро його дітей. Найстаршому синові виповнилося 14 років, а молодшу доньку минулої неділі охрестили.

Зараз ви читаєте новину «Дядько зробив сиротами сімох племінників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі