понеділок, 23 квітня 2007 07:08

Дворічний Назарій обварився окропом

Назарій Жук, 2 роки, перекинув на себе чайник з окропом у селі Яполоть Костопільського району Рівненської області. Дитина попекла праве плече, передпліччя і стегно.

Батько Назара Олександр зняв чайник, що закипів, із газової плити, поставив на стіл і на хвилину вийшов до кімнати. Малий схопив скатертину і потягнув на себе.

— Батьки навіть до амбулаторії не зверталися. Дитина так кричала, що відразу викликали "швидку" з району, — каже сільський голова Яполоті Михайло Боришкевич, 49 років. — Назар у Жуків — єдина дитина, вони над ним просто трусяться. Обоє молоді, ніде не працюють, однак не п"яниці й не хулігани. А бабусі-дідуся немає — батьки Олександра виїхали до США, а його дружина —  немісцева.

У лікарні Назар пролежить до вівторка.

— Щодня робимо дитині антисептичну перев"язку, — розказує завідувач травматологічного відділення Ярослав Кулик, 54 роки. — Такі випадки в нас — не рідкість. Діти обпікаються електроприладами, перекидають на себе каструлі або сковорідки.

Тиждень тому до цього самого відділення з опіками привезли півторарічну львів"янку Соломію. Дитина гостювала з батьками в родичів у Костополі, вилізла на плиту й упала в каструлю з гарячою водою.

Зараз ви читаєте новину «Дворічний Назарій обварився окропом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі