середа, 08 серпня 2007 07:12

Дві сім"ї загинули в автокатастрофі

Близько шостої вечора у неділю чорний мікроавтобус "Фольксваґен Шаран" врізався у сірий легковик "Фольксваґен Пасат". Аварія сталася на 101-му кілометрі дороги Львів-Тернопіль у Зборівському районі Тернопільської області.

— Водій "шарана" 76-річний Марат Богорад не врахував колійності на дорозі, — розповідає старший інспектор обласної ДАІ Микола Лецкалюк. — Він не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Попередній відрізок дороги від Зборова до Ярчівців відремонтували торік, там хороше покриття. А далі почалися вибоїни — від постійної спеки асфальт прогинається.

Марат із дружиною Алевтиною, 76 років, проживав у Німеччині, лише зрідка приїздив до Львова. Авто з німецькими номерами спочатку зачепило "Опель Вектру" і викинуло його в кювет. Водій легковика Андрій Зинич, 24 роки, не постраждав — спрацювала повітряна подушка.

У "шаран" на швидкості влетів "пасат".

— Удар був такої сили, ніби вони врізалися в бетонну стіну, — продовжує Лецкалюк. — Хоча в "шарані" теж спрацювали подушки безпеки, але це не допомогло. У пасажирів пообривалися внутрішні органи — усі померли на місці.

У "пасаті" їхало подружжя Голечиних. Тернополянину Віктору, — 32 роки, його дружині Ілоні, 31 рік.

Зараз ви читаєте новину «Дві сім"ї загинули в автокатастрофі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі