середа, 28 березня 2007 18:22

Дмитро Вовк не почув сигналу тепловоза

16-річний Дмитро Вовк загинув під колесами тепловоза у селі Міліїве Вижницького району Чернівецької області. Через голосну музику у навушниках хлопець не почув попереджувальних сигналів потяга Вижниця—Чернівці.

Близько шостої вечора Дмитро залізничною колією повертався з роботи додому, ніс у сумці хлібину. Машиніст поїзда побачив його і подав попереджувальні сигнали. Дмитро не почув. Тоді машиніст застосував екстрене гальмування, але запізно — хлопець опинився під колесами.

У лінійному відділі міліції станції Чернівців почали слідство, але, кажуть, залізниця не винна. Свідки бачили, що потерпілий слухав музику.

Сім"я Дмитра Вовка недавно переїхала до Мілієвого з сусіднього села Кибаки.

— Ця дитина завжди усміхалася, хоча з лікарні майже не виходила. Дмитро до сьомого класу хворів на ноги, не вставав. Навчався індивідуально, зараз екстерном закінчував 11-й клас, — говорить директор Кибачицької школи Віра Фрацевір, 45 років. — Хлопець працював у сільського приватного підприємця: батьки потребували грошей на нову хату — півтора місяця тому народився другий син. А з Дмитра мали зняти інвалідність. У київській лікарні сказали, що він уже здоровий.

Після школи Дмитро Вовк планував вступити до художнього училища. Його малюнки та вишивки досі можна побачити на шкільній виставці.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Вовк не почув сигналу тепловоза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі