пʼятниця, 20 липня 2007 07:00

Дівчинка обпекла око манною кашею

Важкими опіками закінчився сніданок для 1-річної Олени Коростової з села Велика Любаша Костопільського району Рівненської області. Дворічний брат штовхнув стіл і перекинув тарілку з манною кашею, яка обпекла дитині обличчя, плече і зачепила ліве око.

— Я швидко змила кашу холодною водою і вколола знеболювальне, — каже 32-річна медсестра сільської амбулаторії Тетяна Стасюк. — Ми дуже боялися, що манка випалить око. Оленку відвезли до районної лікарні. Але там офтальмолога не було. Довелося везти дитину до опікового центру в Рівне.

Оленці зробили операцію з пересадки шкіри на обличчі. Її стан важкий, у лікарні дитина пробуде не менше двох тижнів.

— Торік у Великій Любаші однорічна дівчинка відкрила заслон у грубці й сунула туди голову, — каже медсестра. — Її теж лікували у Рівному, але на обличчі залишились шрами.

У понеділок в опіковий центр привезли 1-річного Віталія з села Яполоть Костопільського району. Хлопчик перекинув на себе чайник з окропом. У дитини обпечена шия та груди.

Зараз ви читаєте новину «Дівчинка обпекла око манною кашею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі