четвер, 09 серпня 2007 07:07

Дітей повернули з відпочинку на Азовському морі

Через незадовільні умови відпочинку із табору "Войоковиці" в селі Кирилівка Якимівського району Запорізької області до Тернопільської області повернуться 144 дітей.

— За два літні місяці в дитячих санаторіях і таборах оздоровилося майже 6 тисяч школярів. У таборах області не виникало жодних проблем, а у "Войоковиці" відпочивальники жили в жахливих умовах — по восьмеро в одній кімнаті, — розповідає 40-річний Володимир Росоловський, начальник обласного управління у справах сім"ї, молоді та спорту. — З усіх закладів цей запропонував найнижчі ціни. Та хто знав, що з харчуванням буде так погано! За тиждень гречку і рис давали лише раз. А пшеничної й ячмінної каші діти просто не хочуть їсти. За угодою з табором, ми мали завезти туди на оздоровлення ще 210 школярів. Але хочемо повернути дітей додому.

День відпочинку дитини у "Войоковиці" оцінили в 47 грн. Для порівняння: доба перебування у таборі "Лісовий" в Бучацькому районі коштує 5,3 грн.

Зараз ви читаєте новину «Дітей повернули з відпочинку на Азовському морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі