неділя, 25 лютого 2007 16:18

Дискотеки заважають рівнянам спати

Понад десять скарг на нічні клуби отримала Рівненська міська рада від громадян. Ті стверджують, що гучна музика заважає спати. Найбільше нарікають на клуб "Лагуна" на вул. Соборній, 191 у центрі міста.

— Я погано засинаю і щовечора мучуся, бо заважає шум із клубу. Поруч із клубом відвідувачі ставлять машини, де хочуть. Щовечора і щоночі чую крики й матюки п"яної молоді, — скаржиться 72-річна пенсіонерка Катерина Науменко, котра мешкає в будинку навпроти "Лагуни". — Мої сусіди теж жаліються, що погано сплять.

Міські чиновники вважають, що скарги городян безпідставні.

— Я особисто виїжджав у рейд із міліціонерами. Побували в будинках по сусідству з нічним клубом, нічого такого не виявили. Не долинають до квартир музика і шум із клубу! Очевидно, скарги на "Лагуну" замовив хтось із конкурентів клубу — іншої версії у мене немає, — каже секретар міськради Юрій Торгун, 44 роки.

Єдине, чим міська влада пообіцяла допомогти скаржникам, — упорядкувати стоянку біля клубу. Автомобілі часом заважають міським тролейбусам.

Зараз ви читаєте новину «Дискотеки заважають рівнянам спати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі